Mioara Roman, amanta lui Petre…

Nu trebuie sa va frecati la ochi, daca cititi titlul. A doua zi dupa ce a primit revista Confidential, numarul 3, in care se afla pe coperta, Mioara Roman m-a sunat, mai ales pentru a comenta editorialul pe care-l scrisesem exact pe tema „fantomei lui Petre Roman”, atat de dureroasa prezenta in casa de pe straga Gogol.

Spuneam in text ca Mioara Roman a fost mama, soacra, sef de cabinet, poate chiar sef pentru Petre. Si de aici, nevoia lui de tandrete. Mesajul dnei Roman a fost spectaculos: „Petre nu m-a vazut pe mine ca pe un sef de cabinet, poate ca istoria ar fi fost cu totul alta daca as fi fost astfel. Nu, el m-a vazut mereu ca o iubita, ca o amanta. Daca ati sti ce scrisori si mesaje am de la el, primite doar cu o luna inainte de a pleca Eu asta am fost pentru el. Daca ar fi admis un fel de parteneriat, cred ca viata ar fi evoluat mult mai bine pentru amandoi.”

Marturisesc ca nu ma gandisem la asta. Mai toata lumea simtea mana forte a Mioarei Roman si banuia ca vorbele ei il guverneaza intr-un fel pe Petre. Problema a fost modul in care el o vedea, cand ea isi spunea parerea… Domnule Roman, tot respectul, dar poate ca, dupa atata viata cu amante, ar fi fost bine sa va si casatoriti…

4 comentarii la „Mioara Roman, amanta lui Petre…

 1. Adevarata femeie Mioara Roman!
  Nu sstiu cum sa iau legatura cu dinsa sa-i povestesc cum ma intilnesc cu dl Petre R. la Sinaia. Nu-i ajunge doamnei nici la degetul cel mic de la picior,acest asa zis domn Petre (vorba lui Dan Diaconescu -,,asa zisul sot.”)Anul trecut de Paste tot la Sinaia la minastirea Sinaia ,vagaboanta ,moldoveaca (Silv Ch)intra in lacas, cred ca sa se calugareasca ! Ne-am intilnit privirile ,m-am uitat cu dispret la ea ,pacat insa ca eram intr-un loc in care nu m-a lasat inima sa-i spun ce cred eu cu privire la o porunca dumnezeiasca legata de desfriu si la cum a ridicat ea ochii catre un om insurat (sau coada ).
  Anul acesta ,ma intilnesc dupa revelion cu domnul Roman ,tot la Sinaia . Dornic de publicitate ,vorbea tare intr-un magazin ,conversind cu un domn de virsta dinsului .
  Stiam ca barbatii nu se maturizeaza niciodata ,pacat de copilasul acela nevinovat ,cu o mama care si-a construit fericirea pe nefericirea familiei Roman si cu un tata batrinel,ca mos Craciun !

 2. Cred ca d-na Mioara Roman nu merita asa ceva .Crede d-l Roman ca tineretea tine o vesnicie? O sotie adevarata este in stare sa treaca multe cu vederea si te va accepta indiferent de schimbarile fizice intervenite datorita trecerii anilor.Este in stare de asa ceva „noua doamna” ?

 3. Excelente ultimele cuvinte „Dle Roman, ar fi fost cazul sa va si casatoriti”
  Care este invatatura din toate, dar toate cazurile in care domnul pleaca dupa alta:
  Un barbat pleaca totdeauna, dar totdeauna la o femeie inferioara sotiei lui.
  Ma puteti contrazice? Nici sa stearga praful de pe pian nu o poate pune Mioara Roman pe oricare dintre amante, ca, slava Domnului, a avut destule.
  Dar dansul, dl Roman, este prototipul cantecului „Ma iubeste femeile si e moarte dupe mine/Toate ma vrea, toate ma cere” nu e vorba de cele de la Apaca, nu doar despre ele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *