Am inventat masina Bio by Confidential. Si am redescoperit jocul.

Vineri, 8 august, Fiat 500 Cabaret a gazduit un concurs in care doua echipe decoreaza cate un exemplar din cocheta masinuta.

Oana si cu mine am imaginat, impreuna cu prietenul Laurent Tourette, ceea ce va fi, poate, masina care sa ne duca la altar… Cand e altarul? Nu ma intrebati, ca nu va spun… Masina Bio, naturala, in care sa simti ca respiri mai bine si mai curat.

Cu zeci de petale de trandafiri, cu frunze, cu natura din cremele Ardes, cu macheta verde a Confidentialului, a fost jumatatea de ora in care m-am bucurat ca am facut un manifest public. In afara unei indescriptibile bucurii – aceea de a reveni la trairile copilaresti ale jocului -, a fost o cazie pentru a da toate florile din lume Oanei, chiar si facand un desen din ele pe capota unei masini.

Sunt prea serios, de felul meu. Si cand ma joc in emisiunea Agentul VIP, nu apuc sa ma bucur. Joaca e filtrata, in slujba unui tel. Este un rol care ma prinde, imi face placere sa-l fac, dar nu e nici pe departe relaxarea jocului fara miza publica. Dar, in jumatatea de ora de la Fiat, am simtit ca, daca nu ne jucam mai des cu mintea noastra, riscam sa murim nitel mai repede.

Pentru aceasta concluzie de viata trebuie sa multumesc tot Oanei, pentru ca ea a facut sa fim invitati la acea joaca de-a decorarea. Femeia, eterna minune…

4 comentarii la „Am inventat masina Bio by Confidential. Si am redescoperit jocul.

 1. unui tip in desert i se strica masina
  in timp ce incerca sa o repare aude in spatele sau o voce
  -uita-te la delco
  se intoarce tipul se uita in jurul sau dar nu vede decat un cal alb si isi continua treaba moment in care aude din nou in spatele sauo voce care ii spune
  -uita-te ba la delco
  iar se intoarce dar nu vede decat calul alb
  se uita tipul la delco si vede ca acolo era defectiunea si o remediaza dupa care pleaca spre prima oaza
  ajungand in prima oaza intra intr-un bar si cere barmanului un pahar mare de whiski
  – nici nu stii ce mi s-a intamplat: mi s-a sticat masina in desert si cand incercam sa o repar am auzit o voce care imi spunea sa ma uit la delco iar cand m-am uitat in spate era un cal alb
  barmanul ii zice : ai noroc ca te-ai intalnit cu calul alb ca daca te intalneai cu cel negru ,ala te tinea de vorba si nici meserie nu stie.

 2. Te admir pentru ceea ce esti tu ca om de televiziune. Cat despre voi doi…sunteti frumosi si admirati de toata lumea. Bafta in continuare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *